Διοργάνωση Πάρτι!!!

 1. Δημιουργικές και Πρωτότυπες Δραστηριότητες στο σπίτι του Αερικού ή στο χώρο σας!
  Τέχνες Περιβάλλον Επιστήμες
  Η Ομάδα του Αερικού δημιουργεί και σας προτείνει πρωτότυπα και δημιουργικά προγράμματα για παιδικά πάρτι! Μέσα από τους τρεις βασικούς άξονες της φιλοσοφίας μας, Τέχνες-Περιβάλλον-Επιστήμες, φτιάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές και ξεχωριστές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες! Τα προγράμματα του Αερικού μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο μας ή σε χώρο της επιλογής σας !(σπίτι, πάρκο, κήπο, παιδότοπο κτλ.)
 2. Σχεδιάζουμε μαζί!
  Για παιδιά 2-12 Ετών
  Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές που προσφέρουμε μέσα από τα προγράμματά μας και μέσα από τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού να σχεδιάσουμε παρέα τη δομή του πάρτι. Ζωγραφική, κατασκευές, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιών, πειράματα και παιχνίδια Φυσικής, κηπουρική, είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε! Όλα μας τα προγράμματα μπορούν να τροποποιηθούν καταλλήλως ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα.
 3. Το Δρακόσπιτο του Αερικού
  Μπορείτε να μας επισκεφθείτε!
  Το μικρό και ζεστό Δρακόσπιτο του Αερικού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12-15 παιδάκια στους χώρους του. Διαθέτει 2 διαμορφωμένες αίθουσες δραστηριοτήτων, μια μικρή αυλή για κηπουρικές δράσεις, μια αίθουσα υποδοχής και έναν χώρο χαλάρωσης και ελεύθερου παιχνιδιού, ανάγνωσης κτλ. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά και να μας γνωρίσετε για περισσότερες πληροφορίες!
 1. Managing Director
 2. Managing Director
 3. Managing Director
 4. Managing Director
 5. Managing Director
 6. Managing Director
 7. Managing Director
 8. Managing Director
 9. Managing Director
 10. Managing Director
 11. Managing Director
 12. Managing Director
 13. Managing Director
 14. Managing Director
 15. Managing Director
 16. Managing Director
 17. Managing Director
 18. Managing Director