Δηλώστε συμμετοχή έως και 28 Αυγούστου και κερδίστε έκπτωση 20%!!!

Το Σπίτι του Αερικού ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και προσφέρει στους μικρούς του φίλους μια δημιουργική και διασκεδαστική εβδομάδα  
από 4 έως και 8 Σεπτεμβρίου! 😊

Οι δραστηριότητες θα διαρκούν από τις  9.00 έως τις 16.00, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα προσέλευσης πιο νωρίς κατόπιν συνεννόησης. Για τους γονείς που εργάζονται
ο χώρος μας θα μπορεί να υποδεχθεί τα παιδιάκια από τις 8.00!
Εάν  είστε αδερφάκια ή παρεούλα άνω των τριών ατόμων, το Αερικό θα σας προσφέρει έκπτωση!

Σας περιμένουμε για να ξαναβρεθούμε και μοιραστούμε  τις αναμνήσεις των καλοκαιρινών μας διακοπών,  να μας γνωρίσετε από κοντά εάν δεν μας ξέρετε ήδη και να επιστρέψουμε στην Αθήνα μέσα από δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια στο Σπίτι και τον Κήπο του Αερικού!
Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά 4-12 ετών.

Προσφορά: Δηλώστε συμμετοχή ως τις 28 Αυγούστου και κερδίστε έκπτωση 20%!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 


Κόστος συμμετοχής:

Καλοκαιρινοί φίλοι του Αερικού:
1 παιδάκι 35 ευρώ / 2 παιδάκια (φίλοι, αδερφάκια) 60 ευρώ

Δήλωση συμμετοχής έως και 28 Αυγούστου:
1 παιδάκι 40 ευρώ / 2 παιδάκια (φίλοι, αδερφάκια) 70 ευρώ

Μετά τις 28 Αυγούστου:
1 παιδάκι 50 ευρώ / 2 παιδάκια (φίλοι, αδερφάκια) 80 ευρώ
Δείτε πώς περάσαμε το Καλοκαίρι!

Οι δραστηριότητες του Αερικού !


Εικαστικά Εργαστήρια🎨

Ζωγραφική, κολλάζ, διαφορετικές τεχνοτροπίες και υλικά και πολλά άλλα στον καμβά μας!

Κατασκευές/Ανακύκλωση/Μηχανική 🎁

Χρησιμοποιούμε παλιά και ανακυκλώσιμα αντικείμενα για να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές. Ευαισθητοποιούμαστε απέναντι στο περιβάλλον, αγαπάμε τη φύση και την προστατεύουμε!
 Παίζουμε με Lego και εξερευνούμε τις κατασκευαστικές/μηχανολογικές μας ανησυχίες μέσα από ειδικά και πρωτότυπα παιχνίδια!

Πολιτισμικά και Διαπολιτισμικά ταξίδια! 🌍


Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και τον Κόσμο μέσα από τη γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες!  Το Αερικό θα έχει και μια συνεργασία έκπληξη με έναν παιδαγωγό του εξωτερικού που θα πραγματοποιήσει διάφορες δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με τη χώρα του, όπως τραγούδια, παιχνίδια, ήθη, έθιμα, φαγητά, ρούχα κτλ. Μαθαίνουμε για τον πολιτισμό μας και εξερευνούμε τον πολιτισμό των άλλων!
Ευαισθητοποίηση και ΑΜΕΑ 

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης των παιδιών θα υπάρξουν βιωματικές δραστηριότητες και

τα παιδιά του Αερικού θα μάθουν για τα διαφορετικά είδη αναπηρίας, θα μπουν στη θέση ανθρώπων με
διάφορες δυσκολίες και θα συζητήσουν για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.
Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα υποδεχθούν και θα φιλοξενήσουν  συνομήλικους επισκέπτες από το

           Summer Camp του Αστεριών Δράσεις . Τα μικρά μας Αερικά μια φορά την εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία                να γνωρίσουν τα παιδιά των Αστεριών Δράσεις και να παίξουν μαζί τους, να κάνουν κοινές δραστηριότητες και να διασκεδάζουν παρέα.  

Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες  🎵

Μουσικά όργανα, ρυθμός, τραγούδι, κίνηση, φαντασία και δημιουργικότητα μας περιμένουν για να αναπτύξουμε τα μελωδικά μας ταλέντα!

Θεατρικό παιχνίδι 🎭

Δραματοποιούμε, μεταμφιεζόμαστε, παίζουμε ρόλους,  ανακαλύπτουμε ήρωες και μαγικές τοποθεσίες.

Παιδική Γιόγκα🤸

Ενισχύουμε τη φυσική μας κατάσταση και την ελαστικότητα του σώματος, μαθαίνουμε πώς να αναπνέουμε, καλλιεργούμε την ηρεμία και αποβάλλουμε το άγχος. 

Κηπουρική 🌻

Ο μικρός Κήπος του Αερικού μας περιμένει για να σκαλίσουμε το χώμα, να φυτέψουμε, να γνωρίσουμε λουλούδια, δέντρα και βότανα. Ταυτόχρονα μιλάμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον και τα φυσικά φαινόμενα!

Πειράματα ⚗️

Μπαίνουμε στον κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουμε μέσα από εύκολα πειράματα πώς λειτουργεί ο κόσμος μας. Για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Ομαδικά παιχνίδια🎈

Αναπτύσσουμε τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Διασκεδάζουμε και συμμετέχουμε χωρίς νικητές και ηττημένους! 

Επιτραπέζια 🎟

Κατασκευάζουμε τα δικά μας επιτραπέζια ή χρησιμοποιούμε τα επιτραπέζια του Αερικού για να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε με τους φίλους μας. Ακολουθούμε τους κανόνες ή δημιουργούμε τους δικούς μας! 

Αφηγήσεις και Δημιουργία Ιστοριών  👸

Ακούμε και συμμετέχουμε διαδραστικά σε ιστορίες από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Παίζουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε! Δημιουργούμε τις δικές μας ιστορίες και τις επενδύουμε με μουσική και στίχους.
Καλλιεργούμε τη φαντασία μας! 

Φιλαναγνωσία 📚

Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βιβλία είτε με τη βοήθεια του παιδαγωγού είτε μόνοι μας.
Συζητάμε για τις ιστορίες που διαβάζουμε και παίρνουμε μέρος σε δραστηριότητες που μας βοηθάνε να αγαπήσουμε την ανάγνωση και τα βιβλία!

Βόλτα στο Πάρκο  🌳

Μερικές φορές την εβδομάδα περνάμε το χρόνο μας στο κοντινό παρκάκι του Αερικού κάνοντας πικ-νικ, λέγοντας ιστορίες, παίζοντας παιχνίδια, ακούγοντας μουσική και εξερευνώντας τη φύση!
 
Ελεύθερο Παιχνίδι  ⚽

Πώς θα είμασταν παιδιά αν δεν είχαμε το ελεύθερο παιχνίδι στο Αερικό;;;
Παίζουμε μόνοι μας, βάζουμε τους δικούς μας κανόνες, ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας, συνυπάρχουμε αρμονικά και αναπτύσσουμε δεξιότητες χωρίς τις παρεμβολές των ενηλίκων! ​​