Πληροφορίες...
Πληροφορίες...
Πληροφορίες!
Μέσα από εργαστήρια που χρησιμοποιούν την κίνηση και τον ρυθμό ξεκλειδώνουμε το σώμα μας, αποκτούμε ευεξία και πνευματική ισορροπία, αναπτύσσουμε στοιχεία του χαρακτήρα όπως η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα, γινόμαστε κομμάτι της ομάδας, συνεργαζόμαστε με τα μέλη της
 και βιώνουμε την απόλυτη ελευθερία έκφρασης.
Δραστηριότητες όπως η yoga, οι αφρικάνικοι χοροί κ.α. καλλιεργούν την ηρεμία και τη συγκέντρωση, τη σωματική ελαστικότητα και εκγύμναση, την επικοινωνία και την επαφή του ανθρώπου με τη φύση, το πνεύμα και τις αισθήσεις. 
Τέλος, μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε πτυχές άλλων πολιτισμών μέσα από το χορό και την κίνηση και να ταξιδέψουμε σε μακρινούς πολιτισμούς.
Τα μικρά μας Αερικά θα μπορέσουν να νιώσουν τα οφέλη
των κινητικών δραστηριοτήτων και να αποκτήσουν 
σωματική και ψυχική ανάταση!
Πληροφορίες...
Ταξιδεύουμε μέσα από διάφορες δραστηριότητες σε κάθε πλευρά του πλανήτη και ανακαλύπτουμε την ιστορία, τη γεωγραφία, τις τέχνες, τα ήθη και τα έθιμα, τους ανθρώπους και κάθε τι που κάνει τους λαούς τόσο ξεχωριστούς αναμεταξύ τους!
Καλλιεργούμε τον σεβασμό στις διαφορετικές συνήθειες, γνωρίζουμε καλύτερα τη χώρα μας και τις παραδόσεις μας και συναντάμε την ιστορία και την εξέλιξη του ανθρώπου.
Πολιτισμός σημαίνει και κοινωνική συμπεριφορά, γιαυτό και μέσα από εργαστήρια γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των ΑΜΕΑ, τους συναντούμε από κοντά, συμμετέχουμε σε βιωματικές δράσεις σχετικές με την αναπηρία και καλλιεργούμε την κοινωνική ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους μας. 
Στα εργαστήρια αυτά ερχόμαστε σε επαφή με οτιδήποτε αφορά στον πολιτισμό και τις διαφορετικές εκφάνσεις του στον κόσμο!
Top
Θέλω να μαθαίνω 
τα Νέα του Αερικού!
Name
Email
Εγγραφή