Το Αερικό δεν σταματάει το καλοκαίρι και προσφέρει στους μικρούς του φίλους δημιουργικά και εκπαιδευτικά προγράμματα τις καθημερινές Δευτέρα με Παρασκευή για την περίοδο από 19 Ιουνίου έως και 7 Ιουλίου!

Επειδή υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την παράταση του προγράμματος έχουμε προσθέσει το κόστος συμμετοχής 4 εβδομάδων! Εάν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών το Αερικό θα είναι μαζί σας έως και τις 14 Ιουλίου!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη! 😊

Οι δραστηριότητες θα διαρκούν από τις  9.00 έως τις 16.00, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα προσέλευσης πιο νωρίς κατόπιν συνεννόησης. Για τους γονείς που εργάζονται ο χώρος μας θα μπορεί να υποδεχθεί τα παιδιάκια από τις 8.00!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δράσεις μας συμμετέχοντας μια, δύο ή και τις τέσσερις εβδομάδες! Εάν επιλέξετε να βρίσκεστε μαζί μας δύο, τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, είστε αδερφάκια ή παρεούλα άνω των τριών ατόμων, το Αερικό θα σας προσφέρει έκπτωση στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα. 

Μπορείτε να συμμετέχετε στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα ή να επιλέξετε να συμμετέχετε μόνο σε κάποια από τα πρωινά/απογευματινά μας εργαστήρια
(εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις!).

Σας περιμένουμε για να μας γνωρίσετε από κοντά και να περάσουμε μαζί 4 υπέροχες καλοκαιρινές και δημιουργικές εβδομάδες στο Σπίτι και τον Κήπο του Αερικού!
Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά 4-12 ετών.

Προσφορά: Δηλώστε συμμετοχή ως τις 28 Μαΐου και κερδίστε έκπτωση 10%!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 
Οι δραστηριότητες του καλοκαιρινού μας προγράμματος !
(Σύντομα θα προστεθούν κι άλλες!!!)

Εικαστικά Εργαστήρια🎨

Ζωγραφική, κολλάζ, διαφορετικές τεχνοτροπίες και υλικά και πολλά άλλα στον καμβά μας!

Κατασκευές/Ανακύκλωση/Μηχανική 🎁

Χρησιμοποιούμε παλιά και ανακυκλώσιμα αντικείμενα για να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές. Ευαισθητοποιούμαστε απέναντι στο περιβάλλον, αγαπάμε τη φύση και την προστατεύουμε!
 Παίζουμε με Lego και εξερευνούμε τις κατασκευαστικές/μηχανολογικές μας ανησυχίες μέσα από ειδικά και πρωτότυπα παιχνίδια!

Πολιτισμικά και Διαπολιτισμικά ταξίδια! 🌍


Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και τον Κόσμο μέσα από τη γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες!  Το Αερικό θα έχει και μια συνεργασία έκπληξη με έναν παιδαγωγό του εξωτερικού που θα πραγματοποιήσει διάφορες δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με τη χώρα του, όπως τραγούδια, παιχνίδια, ήθη, έθιμα, φαγητά, ρούχα κτλ. Μαθαίνουμε για τον πολιτισμό μας και εξερευνούμε τον πολιτισμό των άλλων!
Ευαισθητοποίηση και ΑΜΕΑ 

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης των παιδιών θα υπάρξουν βιωματικές δραστηριότητες και

τα παιδιά του Αερικού θα μάθουν για τα διαφορετικά είδη αναπηρίας, θα μπουν στη θέση ανθρώπων με
διάφορες δυσκολίες και θα συζητήσουν για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.
Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα υποδεχθούν και θα φιλοξενήσουν  συνομήλικους επισκέπτες από το

           Summer Camp του Αστεριών Δράσεις . Τα μικρά μας Αερικά μια φορά την εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία                να γνωρίσουν τα παιδιά των Αστεριών Δράσεις και να παίξουν μαζί τους, να κάνουν κοινές δραστηριότητες και να διασκεδάζουν παρέα.  

Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες  🎵

Μουσικά όργανα, ρυθμός, τραγούδι, κίνηση, φαντασία και δημιουργικότητα μας περιμένουν για να αναπτύξουμε τα μελωδικά μας ταλέντα!

Θεατρικό παιχνίδι 🎭

Δραματοποιούμε, μεταμφιεζόμαστε, παίζουμε ρόλους,  ανακαλύπτουμε ήρωες και μαγικές τοποθεσίες.

Παιδική Γιόγκα🤸

Ενισχύουμε τη φυσική μας κατάσταση και την ελαστικότητα του σώματος, μαθαίνουμε πώς να αναπνέουμε, καλλιεργούμε την ηρεμία και αποβάλλουμε το άγχος. 

Κηπουρική 🌻

Ο μικρός Κήπος του Αερικού μας περιμένει για να σκαλίσουμε το χώμα, να φυτέψουμε, να γνωρίσουμε λουλούδια, δέντρα και βότανα. Ταυτόχρονα μιλάμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον και τα φυσικά φαινόμενα!

Πειράματα ⚗️

Μπαίνουμε στον κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουμε μέσα από εύκολα πειράματα πώς λειτουργεί ο κόσμος μας. Για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Ομαδικά παιχνίδια🎈

Αναπτύσσουμε τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Διασκεδάζουμε και συμμετέχουμε χωρίς νικητές και ηττημένους! 

Επιτραπέζια 🎟

Κατασκευάζουμε τα δικά μας επιτραπέζια ή χρησιμοποιούμε τα επιτραπέζια του Αερικού για να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε με τους φίλους μας. Ακολουθούμε τους κανόνες ή δημιουργούμε τους δικούς μας! 

Αφηγήσεις και Δημιουργία Ιστοριών  👸

Ακούμε και συμμετέχουμε διαδραστικά σε ιστορίες από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Παίζουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε! Δημιουργούμε τις δικές μας ιστορίες και τις επενδύουμε με μουσική και στίχους.
Καλλιεργούμε τη φαντασία μας! 

Φιλαναγνωσία 📚

Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βιβλία είτε με τη βοήθεια του παιδαγωγού είτε μόνοι μας.
Συζητάμε για τις ιστορίες που διαβάζουμε και παίρνουμε μέρος σε δραστηριότητες που μας βοηθάνε να αγαπήσουμε την ανάγνωση και τα βιβλία!

Βόλτα στο Πάρκο  🌳

Μερικές φορές την εβδομάδα περνάμε το χρόνο μας στο κοντινό παρκάκι του Αερικού κάνοντας πικ-νικ, λέγοντας ιστορίες, παίζοντας παιχνίδια, ακούγοντας μουσική και εξερευνώντας τη φύση!
 
Ελεύθερο Παιχνίδι  ⚽

Πώς θα είμασταν παιδιά αν δεν είχαμε το ελεύθερο παιχνίδι στο Αερικό;;;
Παίζουμε μόνοι μας, βάζουμε τους δικούς μας κανόνες, ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας, συνυπάρχουμε αρμονικά και αναπτύσσουμε δεξιότητες χωρίς τις παρεμβολές των ενηλίκων! Κόστος συμμετοχής:


  • 1 εβδομάδα/1 παιδάκι – 70 ευρώ       1 εβδομάδα/ 2 αδερφάκια – 105 ευρώ 
  • 2 εβδομάδες/1 παιδάκι – 100 ευρώ    2 εβδομάδες/2 αδερφάκια – 170 ευρώ
  • 3 εβδομάδες / 1 παιδάκι – 170 ευρώ   3 εβδομάδες/2 αδερφάκια – 270 ευρώ
  • 4 εβδομάδες / 1 παιδάκι - 200 ευρώ - 4 εβδομάδες / 2 αδερφάκια - 340 ευρώ 
  • Κόστος ημέρας/1 παιδάκι – 20 ευρώ     Κόστος ημέρας/2 αδερφάκια – 30 ευρώ

Για προσφορά άνω των 3 παιδιών ή παρεάς επικοινωνήστε μαζί μας!