Επικοινωνία
Τηλέφωνο
Our Creative Hub
Email & Facebook
2110123454
2112142635
6974998452
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 339 Κτήριο Δ
ΗΣΑΠ - Άνω Πατήσια 

Ηλεκτρονική Εγγραφή


Τα εργαστήρια του Αερικού ανανεώνονται τακτικά! 
Συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας, τα καινούργια εργαστήρια και να λαμβάνετε το πρόγραμμα στο email σας.


Name
Email
Εγγραφή
  
Πώς μπορείτε να έρθετε:

Με Μετρό:
Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια/ Αγ. Ελευθέριος

Με Λεωφορείο:
Α8 ΜΑΡΟΥΣΙ - Ν. ΙΩΝΙΑ – ΠΟΛΥΤΕΧΝEIO (Στάση Σωτηριάδου ή Αλυσίδα)
444 ΣΤ. ΕΙΡΗΝΗ – ΓΑΛΑΤΣΙ  - Άνω Πατήσια (Στάση Άνω Πατήσια)
500 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Στάση Αλυσίδα/Άνω Πατήσια)
605 ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (Στάση Άνω Πατήσια)
619 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΣΤ. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (Στάση Άνω Πατήσια)

Με Tρόλεϊ:
 3 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (στάση Άνω Πατήσια/Αλυσίδα/Άνω Πατήσια)
5 ΛΑΜΠΡΙΝΗ - ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ (στάση Σωτηριάδου/Αλυσίδα/Άνω Πατήσια)
11 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Ν. ΠΑΓΚΡΑΤΙ - Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ (στάση Σωτηριάδου ή στάση Άνω Πατήσια)
14  ΛΑΜΠΡΙΝΗ - Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ – ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ (στάση Σωτηριάδου)
  
Top
Top

Γνωρίστε τους συνεργάτες του Αερικού!

Ευφροσύνη Πάτρα
Μουσικοπαιδαγωγός - Μουσικοθεραπεύτρια

Κατερίνα Μαγαράκη
Θεατρολόγος

Δέσποινα Παγώνη
Μουσικοπαιδαγωγός - Μουσικοθεραπεύτρια

Κωνσταντίνος Θωμόπουλος
Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικής Αγωγής - Γεωλόγος

Καλλιόπη Λιαδή
Εικαστικός - Αφηγήτρια

Άννα Σαρούκου 
Yoga Instructor

H Άννα Σαρούκου γεννήθηκε το 1990 και μέχρι τα χρόνια της ενηλικίωσης έζησε πλάι στη θάλασσα και τον ήλιο. Ίσως αυτό να εξηγεί τη σύνδεση και τη μεγάλη της αγάπη για την ελευθερία των φυσικών τοπίων και των χρωμάτων. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του project ¨Νομαδική Yoga¨, ενώ τον Φλεβάρη του 2015 ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Δασκάλων Hatha Yoga RYT 200 (Yoga Alliance) και τον Ιούνιο του 2016 πιστοποιείται ως Kids Yoga Instructor (Flower Kids Yoga - module I). Σε συνέχεια της ενασχόλησής της με την παιδική yoga τον Σεπτέμβριο του 2017 θα παρακολουθήσει τo πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα "Yoga for Children with Autism and Special Needs" από την Shawnee Thornton Hardy και με την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού Yoga Alliance. Ακολουθώντας το δρόμο της συνεχής εκπαίδευσης τον Απρίλη του 2017 συμπληρώνει 25h training με την Μπέτυ Παπαδοπούλου στην Yin Yoga & Creative Flow, ενώ το Νοέμβριο του 2016 παρακολουθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο "Yoga κατά τη διάρκεια της κύησης" με εισηγήτριες την Σταυρούλα Κατσίνα και τη Μαρία Μουχταρίδου.  
 
Συνεργαζόμενη κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών με παιδικούς σταθμούς, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, εταιρίες και ανεξάρτητους οργανισμούς εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά θεωρεί ότι η πηγή της έμπνευσης και της δημιουργικότητας τόσο σε ένα πλήρες μάθημα yoga, όσο και σε απλές καθημερινές ενασχολήσεις προκύπτει από απλά βλέμματα και ειλικρινή χαμόγελα. Παράλληλα, ανακαλύπτει πως οι προηγούμενες σπουδές της πάνω στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες μπορούν να συνδυαστούν σε πλήρη αρμονία με την αγάπη, τη μαθητεία και τη διδασκαλία της yoga.

Έχει παρακολουθήσει workshops forrest yoga inversions and arm balances, jivamukti yoga strengthening & flexibility, acro yoga, arm balances, διαχείρισης συμπεριφορών και ashtanga vinyasa traditional masterclass με τον Timo Jimenez. Αρθρογραφεί σε εβδομαδιαία βάση ως yoga instructor στο site www.flust.gr, ενώ αναζητά διαρκώς νέες γνώσεις και εμπειρίες γύρω από την πρακτική της yoga. Στις κύριες ενασχολήσεις της συνυπάρχουν οι αγάπες για τις πολυπολιτισμικές κουλτούρες, η διαρκώς μετακινούμενη κοινωνία και ο τρόπος που εν τέλει όλα αυτά εκφράζονται και αποτυπώνονται επάνω στο κάθε σώμα. Εκεί εισέρχεται και η yoga ολοκληρώνοντας αυτό το συνεχές ταξίδι...
 
Top
Θέλω να μαθαίνω 
τα Νέα του Αερικού!
Name
Email
Εγγραφή
Θέλω να μαθαίνω 
τα Νέα του Αερικού!
Name
Email
Εγγραφή