Τα Νέα του Αερικού

Αναρτήθηκε το νέο πρόγραμμα εργαστηρίων!

Διαβάστε τα εργαστήρια που ξεκινάνε στο αερικό ανάλογα με την κατηγορία τους και μείνετε συντονισμένοι για τις αναλυτικές περιγραφές!
Πρόγραμμα Εργαστηρίων​​

Back To School στο Αερικό!

Δείτε τι κάναμε στην εβδομάδα "Back To School" καθώς και πολλές φωτογραφίες από τα παιχνίδια και της δραστηριότητες των μικρών Αερικών!
Διαβάστε περισσότερα!

Οι Δραστηριότητες του Αερικού

 1. Εκπαιδευτικά & Δημιουργικά Εργαστήρια
  Δημιουργούμε, Ανακαλύπτουμε, Εκφραζόμαστε!
  Τα εργαστήρια της Ομάδας Έκφρασης και Παιχνιδοπλασίας Αερικό απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, καθοδηγούμενο και ελεύθερο παιχνίδι και θεματικούς κύκλους μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε, εκφραζόμαστε και καλλιεργούμε πολλές πτυχές του εαυτού μας.
 2. Σεμινάρια
  Δημιουργούμε, Μαθαίνουμε, Εκπαιδευόμαστε!
  Δίνουμε έμφαση στους εναλλακτικούς τρόπους εκπαίδευσης και ακολουθούμε τις σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις. Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι το παιδί και ο ενήλικας μπορούν να διαχειριστούν τις πληροφορίες και τη γνώση πιο ολοκληρωμένα μέσα από το παιχνίδι, τις τέχνες, την κατασκευή, την επαφή με τα ταλέντα μας, τη δημιουργικότητα, αλλά και τα λάθη που κάνουμε.
 3. Μουσικοθεραπεία
  Ακούμε, Αυτοσχεδιάζουμε, Αναπτυσσόμαστε!
  Ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μουσικοθεραπείας που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες με δυσκολίες αναπτυξιακές, κινητικές, νοητικές και συναισθηματικές.
 4. Διοργάνωση Πάρτι
  Δημιουργούμε, Παίζουμε, Διασκεδάζουμε!
  Η Ομάδα του Αερικού δημιουργεί και σας προτείνει πρωτότυπα και δημιουργικά προγράμματα για παιδικά πάρτι! Μέσα από τους τρεις βασικούς άξονες της φιλοσοφίας μας, Τέχνες-Περιβάλλον-Επιστήμες, φτιάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές και ξεχωριστές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες!
Τα εργαστήριά μας!
Τα σεμινάριά μας!
H μουσικοθεραπεία μας!
Τα πάρτι μας!
Θέλω να μαθαίνω 
τα Νέα του Αερικού!
Name
Email
Εγγραφή